Menu

Graag willen wij u op de hoogte stellen van het tijdelijke nieuwe garantieprogramma voor consumentenlaptops, onder de naam ASUS Reliability. Als merk staan wij volledig achter onze producten, en voor laptops vertaalt zich dit naar de best mogelijke garantie.

Wanneer
Vanaf 1 juli 2015 maakt elke ASUS laptop die aangeschaft wordt onderdeel uit van het Reliability-programma. Dat houdt in dat de laptop bij een garantiedefect kosteloos gerepareerd wordt, en dat de gebruiker het aankoopbedrag van de laptop krijgt uitgekeerd.
Alle laptops doen mee aan het programma, van EeeBook tot ZenBook, van F205, t.w.v. €229, tot en met de ZenBook Pro UX501, t.w.v. €1.749

Waarom & Hoe
ASUS-laptops staan al jarenlang bekend als betrouwbare laptops, met lage return rates. Met het Reliability-programma gaat ASUS echter nog een stapje verder. Kopers moet kunnen rekenen op hun laptop, of deze nou voor werk, voor een studie of gewoon als entertainment wordt gebruikt.
De extra garantie wordt aangeboden in samenwerking met Opia. Het proces is eenvoudig: na aanschaf moet de laptop aangemeld worden met behulp van een serienummer. Mocht de laptop onverhoopt een garantiedefect vertonen, dan kan er in een tijdsbestek van enkele minuten een reparatie aangevraagd worden. Deze wordt kosteloos uitgevoerd, waarna de consument zijn claim in kan dienen.
Om het garantieprogramma zo transparant mogelijk te maken, is geen enkel model uitgesloten. Daarbovenop maakt het niet uit bij welke winkel de laptop is aangeschaft. Als het een technisch defect, of een fabricagefout betreft en het wordt door een ASUS-erkend reparatiebedrijf geconstateerd, dan heeft de consument recht op restitutie. Om fraude te voorkomen, wordt er enkel een uitzondering gemaakt voor DOA’s.

Klik hier voor de Asus Reliability site voor meer informatie en om uw nieuwe Asus laptop aan te melden.

Deze actie van Asus loopt van 01/07/2015 tot 30/09/2015. SCH benadrukt dat dit een actie vanuit de fabrikant Asus is.

visual
Sluiten