Menu

In 2017 stopt Microsoft met de support van een aantal programma's. Dit houdt in dat er geen updates meer komen, noch voor problemen, noch voor veiligheidslekken. Uw computer loopt dan gevaar! Uw virusscanner kan u hier meestal niet tegen beschermen omdat ze via de lekken achterlangs binnen kunnen komen. Zeker belangrijk als u uw computer ook voor bankzaken gebruikt. Indien u nog Windows Live Mail, Windows Vista, Office 2007 of een combinatie hiervan gebruikt kunt u hieronder lezen wat u kunt doen.

Windows Live Mail

Windows Live Mail is een veel gebruikt email programma. De ondersteuning hiervan is door Microsoft stopgezet. Hierdoor werken bepaalde maildiensten zoals Outlook.com niet meer. Ook komen er geen updates meer voor uit.

Een goed alternatief voor Windows Live Mail is het programma eM Cliënt. Voor maximaal 2 mailaccounts is dit programma gratis te gebruiken. eM Cliënt is te downloaden via http://www.emclient.com.
Gebruikt u meer dan 2 mailaccounts dan is de Pro versie te koop voor € 48,50. Voor een licentie op eM Cliënt kunt u bij SCH terecht.
Indien gewenst kunnen wij uw laptop of PC voorzien van eM Cliënt en de mail vanuit Windows Live Mail overzetten.

Windows Vista

Ook de support van Windows Vista is gestopt. Laat uw PC of laptop door ons upgraden naar Windows 7 of 10, of overweeg uw PC of laptop te vervangen. Meer over het einde van Windows Vista vindt u in dit nieuwsitem.

Office 2007

Voor het vervangen van uw verouderde Office versie bieden wij meerdere opties. Meest voordelige is Office 2013 Home & Student met Word, Excel en Powerpoint. Deze is bij ons te koop voor slechts € 89,00. Meer over de verschillende Office versies en abonnementen.

Sluiten