Menu
Hosted_Exchange

Hosted Exchange 2016

“Met Hosted Exchange 2016 van SCH, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.”

Het is een must om overal bij uw e-mail te kunnen. Gelukkig kunt u dit goed regelen. En of u nu op zoek bent naar een simpele webmail oplossing of een oplossing met uitgebreide functionaliteiten, bij ons bent u aan het juiste adres.

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

“Bent u voor uw werk regelmatig onderweg en heeft u uw agenda, e-mail en contactpersonen graag direct bij de hand? Met Hosted Exchange 2016 van SCH kunt u altijd en overal bij uw gegevens.”

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2016?

Hosted Exchange 2016 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.

Altijd en overal beschikbaar

Als u beschikt over een internetverbinding dan kunt u met een paar klikken bij al uw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). U heeft bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc.).

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2016 van Spango te gebruiken. U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2016 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2016 deelt u eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Breng uw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van SCH is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf omlaag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen.

“Wilt u bezuinigen op uw IT-kosten en sneller, beter en makkelijker geholpen worden? Er zijn geen redenen meer om een overstap op Hosted Exchange 2016 uit te stellen!”

Welke functies omvat Hosted Exchange 2016?

Hieronder vindt u een opsomming van alle Hosted Exhange 2016 functies

 • Uw data in Nederland
 • Standaard 10GB per mailbox
 • Meerdere maildomeinen toe te voegen
 • Delen van mailboxen, agenda's en contacten
 • Anti-spam, anti-virus en anti-malware
 • IMAP en POP3 ondersteuning
 • Push mail
 • Exchange via Outlook
 • Exchange via Outlook voor MAC
 • Outlook Web App
 • Email vanuit uw eigen domein
 • Smartphone en tablet support
 • Exchange mail contacten
 • dagelijkse backup
 • 30 dagen verwijderde items herstellen

Onze mailoplossing is bij uitstek geschikt voor (kleine) bedrijven zonder eigen server, of de wens deze te vervangen. Geen hoge investering meer in een eigen mailserver, configuratie en beheer maar het gemak van onze online maildienst tegen een laag bedrag per maand.

De prijzen van Hosted Exchange 2016

€ 8,50€ 7,50€ 6,50
Aantal Exchange 2016 accounts1 t/m 34 t/m 89+
Opslag per account10 GB10 GB10 GB
Totale gezamenlijke opslag10 t/m 30 GB30 t/m 80 GB90 GB+
Prijs per maand per account excl. BTW€ 8,50€ 7,50€ 6,50


Sluiten