Menu
Solcon1

Als partner van Solcon kunnen wij u adviseren over alle internet, telefonie en televisie diensten. Wij regelen de aanvraag en installeren indien gewenst uw internet bij u op locatie thuis of in bedrijf. U kunt bij ons terecht voor:

DSL internet
DSL is de verzamelnaam voor ADSL en VDSL. Via ADSL kunt tot snelheden van 20Mb/s ontvangen. Met een van de opvolgers, VDSL kunt u snelheden tot 40Mb/s ontvangen. Afhankelijk van uw locatie ontvangt u bij Solcon altijd de snelste variant.

Glasvezel internet
Glasvezel wordt langzaam maar zeker in heel Nederland aangelegd. Het voordeel van glasvezel is dat er internetsnelheden tot 200Mb/s gehaald kunnen worden. Daarnaast geldt voor internet via glasvezel dat de uploadsnelheid even snel is als de download snelheid.

Telefonie
U belt bij Solcon altijd digitaal. Welk pakket u ook kiest, Telefonie van Solcon is altijd inclusief onderstaande extra diensten.Telefonie van Solcon is altijd:

  • Bellen tegen vaste lage tarieven
  • Nummerweergave - zodat u altijd weet wie er belt of heeft gebeld
  • Nummerherkenning - zodat anderen weten dat u heeft gebeld
  • Voicemail - zodat u altijd bereikbaar bent, ook als u even niet kunt opnemen
  • Doorschakelen – zodat u nooit meer een telefoontje mist
  • Gidsvermelding – zodat iedereen uw contactgegevens kan vinden
  • TelefoonFilter - blokkeer bepaalde inkomende en uitgaande nummers
  • Gratis bellen met andere telefonieabonnees van Solcon
  • Gratis bellen met de klantenservice van Solcon

Digitale TV
Uitstekende kwaliteit TV voor iedereen! Digitale TV van Solcon kunt u verkrijgen via het glasvezelnetwerk of via de internetkabel.
Meer infomatie

U kunt de verschillende diensten los afnemen, b.v. enkel internet of combineren in aantrekkelijk geprijsde pakketten.

Internet filter
Internet hoort bij ons leven. Maar kent u als ouder ook de gevaren? Het Internet filter van Solcon beschermt ze hiertegen. Ook als u niet in de buurt bent. En op alle pc’s in uw woning. Wel de voordelen van internet dus. Maar niet de nadelen. Het Internet filter is verkrijgbaar voor slechts €2,95 per maand.

Kies ook voor kwaliteit en word nu klant bij Solcon
Solcon heeft een ruim aanbod aan producten op het gebied van internet, televisie en telefonie. Van een eenvoudige aansluiting tot een compleet 3 in 1-pakket. En van DSL tot supersnel glasvezel. Daarnaast bieden we extra’s als een internetFilter, TelefoonFilter en online back-up.

Is ADSL van Solcon en filternet bij mij leverbaar?

Sluiten