Menu

SCH Computers & Automatisering is opgericht in 2002 onder de naam Sliedrechtse Computer Handel. Wij zijn begonnen als zelfstandige computerwinkel en reparatiebedrijf.
Met een mentaliteit van hard werken en een eigen kijk op de computerbranche wisten wij ons al snel een plaats te veroveren in het mooie Sliedrecht.

Met vanaf het begin een duidelijke focus op klanttevredenheid, groeide onze klantenkring gestaag. Door de jaren heen groeide ook ons product- en dienstenaanbod en ons personeelsbestand.

Om vast te houden aan onze focus op klanttevredenheid, introduceerden wij onze nieuwe slogan, "we help you better". Voor ons betekend dit meer dan zomaar een slogan. Het is een belofte. Wij willen u beter helpen, beter van dienst zijn met de juiste producten, diensten en after sales support.

Onze vestiging Sliedrecht bleek na enkele jaren te klein. We hebben gezocht naar uitbreiding, en deze gevonden. Eind 2008 is aan ons pand een gloednieuwe aanbouw gerealiseerd. Dit is onze nieuwe technische dienst geworden, professioneel ingericht en met een grote capaciteit om snel en vakkundig alle voorkomende service- en reparatiehandelingen te verrichten.
Inmiddels is de tweede fase van de verbouwing gerealiseerd, een grotere en nieuw ingerichte winkel. Wij kunnen u nu op een comfortabele manier kennis laten maken met, en adviseren over onze producten en diensten.

Aangezien wij steeds meer klanten hebben in midden- en kleinbedrijf, hebben wij onze naam gewijzigd naar SCH Computers & Automatisering, kortweg SCH. Ons dienstenaanbod is uitgebreid met diverse Cloud dienst om in te spelen op de groeiende vraag naar een betrouwbare Cloud partner.

De komende jaren zullen wij onze manier van werken voortzetten, waar nodig verbeteren en professionaliseren. Met altijd u, als klant in gedachten. We help you better!

Sluiten