Menu


Computer APK

Een computer is te vergelijken met een auto. Door het dagelijks gebruik treed er slijtage op. Daarom brengt u hem naar de garage, laat hier en daar wat schroefjes en bouten extra aandraaien en laat u de olie verversen.

De spreekwoordelijke ‘vuile’ olie zoals u die van de auto kent zit bij een computer in de harde schrijf. Het opslaggeheugen van een computer. Door dagelijks gebruik vervuilt en verouderd de schijf. Een direct gevolg? Uw computer begint stroever te lopen. Hij start minder snel op en is minder snel als u er mee werkt. Bijkomend gevolg is dat uw harde schijf ‘vol’ kan lopen. En ook dit zal er voor zorgen dat de computer niet meer zo functioneert als op de dag dat u hem aanschafte.

Een APK dus… niet zozeer om de rijvaardigheid te borgen, maar wel om uw computer fit en gezond te houden.

Wat wordt er tijdens een APK bekeken?

  • Status van harde schijf. Indien nodig wordt deze opgeschoond en geoptimaliseerd.
  • Status van beveiliging. Er wordt gecontroleerd of er nog een adequate beveiliging op de computer staat. Zo niet, dan wordt dit in overleg met u opgelost.
  • Er wordt gecontroleerd of van alle software de juiste updates zijn geïnstalleerd.
  • Er wordt gecontroleerd of uw computer “crash proof” is. Een beetje te vergelijken met controleren hoe het gesteld is met de kreukelzone van een auto. Stel, de computer gaat stuk…. Overleven uw belangrijke gegevens dit?


Belangrijke document, familiefoto’s en films. Inloggegevens voor uw bank en andere maatschappijen waar u inloggegevens van hebt. De digitale wereld is vrij extreem waar het op data aankomt. In een werkende omgeving kunt u er 99.9 % op rekenen bij uw data te kunnen. Maar bij een defect, kunt u er in 99.9% van de gevallen op rekenen dat de data echt weg is.

Hier is geen sprake van: “voorkomen is beter dan genezen.” Voor een computer geldt: voorkomen is de enige remedie.

Een APK kost € 50- U krijgt hiervoor:

Een opgeschoonde computer die er weer een jaar tegen kan.
Adviezen, indien nodig, op het gebied van computerveiligheid en databehoud.

sch we help you better
Sluiten